İşletme Fakültesi, Uluslararası Oteller Ve Türk Genel Müdürler Paneli
08.05.2024

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından "ULUSLARARASI OTELLER ve TÜRK GENEL MÜDÜRLER" adıyla düzenlenen panel, 7 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleştirilmiştir.  Açılış konuşmasını Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Mithat Üner'in yaptığı etkinlikte, Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. İbrahim BİRKAN, panelin moderatörlüğünü yapmıştır. Panele JW Marriot Hotel Ankara Genel Müdürü Sn. Dr. Hakan ARSLAN, HiltonSA Ankara Genel Müdürü Sn. Cemal HOŞGÜL, Movenpick Hotel Ankara Genel Müdürü Sn. Alp Mahir AKYÜZ, Radisson Blu Hotel Ankara Genel Müdürü Sn. Atilla AYTUN ve ilgili otellerin İnsan Kaynakları Direktörleri katılım sağlamıştır.

Otel işletmelerinde uluslararasılaşma, uluslararası otel zincirlerinin önemi, yönetim anlayışı ve franchise konularının ele alındığı panelde, özellikle Türkiye turizminde uluslararası otel zincirlerinin gelişimi, önemi ve Türk yöneticiler açısından uluslararası otel zincirlerinde çalışmanın faydalarına değinilmiştir. Panel sonunda Genel Müdürler ve İnsan Kaynakları Direktörleri, otel işletmecisi adaylarıyla görüşüp mülakatlar yaparak staj ve işe girme konusunda etkileşimde bulunmuşlardır.