Turizm İşletmeciliği Öğrencileri Turizmde Dijitalleşme ve Akıllı Turizm Uygulamaları Başlıklı Poster Sunumunu Gerçekleştirdi
10.05.2024

Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, ilgi çekici bir etkinliğe imza attı. ARGEDA - Teknoloji Transfer Ofisi Direktörlüğü tarafından organize edilen Atılım Araştırma Günü (ATAG 2024) etkinliği kapsamında, Lisans Araştırma Projesi (LAP) olarak gerçekleştirilen poster sunumu, turizmde dijitalleşme ve akıllı turizm uygulamalarının bibliyometrik analizini içermektedir.

Proje ekibinin yürütücüsü Doç. Dr. Gonca Güzel Şahin liderliğindeki öğrenciler, Efe Çelebi ve Berfin Dicle Güzelgöz, bu önemli sunumu gerçekleştirdi. Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, projelerini 9 Mayıs 2024 tarihinde mühendislik fakültesinde ziyaretçilere ve ilgililere sunarak büyük bir başarı elde ettiler.

Projenin odak noktası olan turizmde dijitalleşme ve akıllı turizm uygulamaları, günümüzün hızla değişen turizm sektöründe büyük önem taşıyor. Araştırma ekibi, bibliyometrik analiz yöntemini kullanarak turizmdeki dijitalleşme trendlerini incelemiş ve akıllı turizm uygulamalarının yaygınlaşmasının sektöre etkilerini değerlendirmiştir.

Poster sunumu, katılımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı ve turizm sektöründeki yenilikçi yaklaşımlar hakkında önemli bilgiler sunarak katılımcıların bilgi düzeylerini artırdı. Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, bu başarılı etkinlikleriyle hem akademik alanda yeteneklerini sergilemiş hem de turizm sektöründeki gelişmelere katkıda bulunmuşlardır.