TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 20 ÜNİVERSİTENİN KATILDIĞI AŞÇILIK YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDULAR!..
21.01.2019
Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, 16-19 Ocak tarihleri arasında bireysel ve ekip kategorilerinde katıldıkları “Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması”ndan büyük bir başarıyla döndüler. TAFED (Türkiye Aşçılar Federasyonu) ve AGEB (Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği)’ in düzenlemiş olduğu, Antalya Gastronomi Fuarında gerçekleşen “Gelenekselden Geleceğe” konulu yarışmada öğrencilerimiz 20 üniversite arasından 8 ödül alarak üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.
Mert KAYABAŞIOĞLU ve Metehan OĞUZ Altın Kep Üniversiteler Arası Kapalı Kutu Yarışmasında yaptıkları Safranlı Keşkek Altlığında Kuzu Pirzola ve Hurma Bohçası ile Gümüş Madalya,
Beste ODABAŞI Ay Yıldızlı Bireysel Kadın Şefler yarışmasında yaptığı Baklava Yufkasında Kuzu Fıstık Kayısı ve Tulum Eşliğinde ile Bronz Madalya,
Dicle HAZIRLAR Yöresel Pilav Yarışmasında yaptığı Kremalı Tavuklu Domatesli Bulgur Pilavı ile Bronz Madalya,
Mert KAYABAŞIOĞLU Yöresel Pilav Yarışmasında yaptığı Hindili Firik Pilavı ile Bronz Madalya,
Melis ATİK Ay Yıldızlı Bireysel Kadın Şefler yarışmasında yaptığı Vişneli Köfte ile Merit Ödülü,
Metehan OĞUZ Yöresel Pilav Yarışmasında yaptığı Gömlek Pilavı ile Merit Ödülü,
Onat Yekta BURAL Yöresel Pilav Yarışmasında yaptığı Hamsili Firik Pilavı ile Merit Ödülü,
Onat Yekta BURAL ,Metehan OĞUZ ve Mert KAYABAŞIOĞLU Ay Yıldızlı Erkek Ekip Şefler Yarışmasında yaptıkları Mantar Dolgulu Kabak Sarma Pancar Sos Eşliğinde, Mumbar Kibe Dolması ve Kadayıf Altlığında Kaymaklı Ayva Tatlısı Pekmez Sos Eşliğinde ile Merit Ödülünü kazanmışlardır.