17-19 Ekim 2024 Tarihlerinde Planlanan International Engineering and Technology Summit Zirvesi Duyurusu
04.06.2024

Bu yıl 6. Sı Başkent Üniversitesi tarafından 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlecek olan “International Engineering and Technology Summit” zirvesinde ana tema “Savunma Sanayiinde Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi” olarak belirlenmiştir. Ayrıca; zirvede paneller, keynote speakerlar ve bildiriler de yer alacaktır. 

Savunma sanayi konularının ele alındığı mühendislik ve teknoloji yönetimi zirvesinde, içinde bulunulan dönemin getirdiği fırsatlara ek olarak dezavantajları tartışılacaktır. Özellikle ilgili tartışmalarda savunma, güvenlik ve teknolojilerde mühendislik ve bilgi yönetiminin dinamik değişimi bütüncül perspektifler ile açıklanmaya çalışılacaktır. Ayrıca savunma sanayi ve teknoloji yönetiminin iş ve yaşam üzerindeki olası etkilerine dair farklı bakış açıları tartışılacak olup stratejiye dönüşüp dönüştürülemeyeceği ve gelecekte faydalanma yöntemlerine de değinilecektir. 

Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi alanına ilgi duyan, bilgi ve çalışmalarını paylaşmak isteyen bütün katılımcıları (ister akademisyen isterse öğrenci olsun) ilgili zirveye katılmaya davet ediyoruz.

Zirve Hakkında Detaylı Bilgiye Buradan Ulaşabilirsiniz: https://etms.baskent.edu.tr/

ENGLISH:

The main theme of the 6th International Engineering and Technology Summit, which will be organized by Başkent University on October 17-19, 2024, is “Engineering and Technology Management in Defense Industry”. In addition; panels, keynote speakers and papers will also take place at the summit. 

In the engineering and technology management summit, where defense industry issues are discussed, the disadvantages of the current period will be discussed in addition to the opportunities it brings. In particular, the dynamic change of engineering and knowledge management in defense, security and technologies will be tried to be explained with holistic perspectives. In addition, different perspectives on the possible effects of defense industry and technology management on work and life will be discussed, and whether it can be transformed into a strategy and methods of utilization in the future will also be mentioned. 

We invite all participants (whether academics or students) who are interested in the field of Engineering and Technology Management and want to share their knowledge and work to attend the summit.

You can find detailed information about the summit here: https://etms.baskent.edu.tr/