NATO YAZ OKULU 2024

Dikkat: NATO YAZ OKULU BAŞVURULARI YOĞUN TALEP NEDENİYLE SONLANDIRILMIŞTIR.

 

NATO Bilim ve Teknoloji Organizasyonu (Science and Technology Organization-STO) Sistem Analizi ve Araştırmalar (System Analysis and Studies-SAS) Paneli bünyesinde Almanya, İtalya, Türkiye, Hırvatistan ve İsviçre’nin katılımı ile oluşturulan NATO Yaz Okulu 15-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında the Universität der Bundeswehr München (UniBw München) Münih Almanya’da gerçekleşecektir.

 

NATO Yaz Okulunun amaçları

  • NATO ve bünyesindeki kuruluşları lisans mezuniyet durumunda yada yüksek lisans öğrenimine devam etmekte olan gençlere tanıtmak,
  • NATO bünyesinde öne çıkan harekat araştırma yöntemleri, modelleme ve simülasyon, tatbikatlar ve harpoyunlarının NATO Askeri Karar Verme Süreçlerinde kullanılımını hakkında bilgilendirmek,
  • NATO bünyesinde gençleri işe alım süreçlerine yönelik  bilgilendirmek    

 

 

KATILMAK İÇİN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

  1. Türkiye’den toplam 5 son sınıf Türk öğrencisi ve/veya Türk yüksek lisans öğrenimini sürdürmekte olan öğrenci katılabilecektir.   
  2. Mühendislik Bölümleri seçimde tercih sebebidir.
  3. 2024 NATO Yaz Okuluna seçilmeniz halinde ulaşım masrafları size ait olacaktır.
  4. Konaklama, kahvaltı ve öğle yemekleri “the Universität der Bundeswehr München” tarafından karşılancaktır.
  5. Katılım için Kayıt Formunu 03 Haziran 2024 saat 13:00’e kadar Atılım Üniversitesi Savunma Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve NATO STO SAS Paneli Türkiye Üyesi Dr. Altan Özkil’e (Sivil Havacılık Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi B Blok Room 3088) elden iletmeniz gerekmektedir.
  6. Katılım Formu EK’te sunulmuştur.

Dr. Altan Özkil

GSM: 532.3755747  E-posta: altan.ozkil@atilim.edu.tr

 

Kayıt Formu , Broşür ve NATO EK BİLGİ FORMU Aşağıdaki Linkte Yer Almaktadır (Üzerine Tıklayıp İndirebilirsiniz)