“Dış Ticaret ve Rekabet Ekonomisi: Uzmanlardan Sektör Deneyimleri"
21.10.2024

Atılım Üniversitesi İktisat Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Atılım Ekonomi Topluluğu, 21 Ekim tarihinde "Dış Ticaret ve Rekabet Ekonomisi: Uzmanlardan Sektör Deneyimleri" başlıklı bir söyleşi düzenliyor. 13:30-15:30 saatleri arasında gerçekleşecek bu etkinlikte, dış ticaret ve rekabet ekonomisi alanlarında uzman iki konuşmacı, sektördeki profesyonel deneyimlerini paylaşacak. Bu keyifli ve bilgilendirici etkinliğe tüm öğrenciler ve akademisyenler davetlidir.
Etkinlik, öğrencilere ekonomi dünyasında dış ticaret ve rekabet konularında derinlemesine bilgi edinme fırsatı sunarak, akademik bilgileri sektör pratikleriyle harmanlamayı hedefliyor. Etkinlik, katılımcıların iş dünyasına daha hazırlıklı olmalarını sağlayacaktır.
📅 Tarih: 21 Ekim
📍 Yer: [CENGİZ YENERİM KONFERNAS SALONU]