Kendini sınıfta özgürce ifade etmek |
17.4 |
11.9 |
45.2 |
23 |
2.5 |
Sınıflardaki öğrenci sayısı |
19.9 |
13 |
43.2 |
20.7 |
3.2 |
Kayıtlı olduğum bölüm / programdan |
15.1 |
9.8 |
41.6 |
30.9 |
2.6 |
Online olarak verilen derslere bağlanmak için Üniversitenin sunmuş olduğu teknik altyapıdan |
20.9 |
12.4 |
39.9 |
23.8 |
3 |
Kütüphane imkanları |
13 |
8.2 |
38.7 |
28.4 |
11.6 |
Ortak Calışma Alanları |
22.1 |
14.9 |
37.2 |
16 |
9.9 |
Öğretim elemanlariyla ders dışında görüşebilme |
20.1 |
14.3 |
36.5 |
21.8 |
7.4 |
Online olarak verilen derslerin sorumlularının yazılım/donanım/iletişim araçlarını kullanabilme yetkinliğinden |
20.9 |
15.1 |
36.5 |
25.1 |
2.5 |
Duyuru ve bilgilendirmelerin etkinliği |
25.8 |
17.9 |
35.8 |
16.6 |
3.9 |
Kampüs çevre ve bina temizliğinden |
16.8 |
7.7 |
35.2 |
35.2 |
5.1 |
Kampüsün doğal çevresi ve fiziksel koşullar |
26.3 |
16 |
35 |
17.6 |
5 |
Öğrenci Bilgi Sistemi Hizmetleri |
25.9 |
16.5 |
35 |
14.7 |
7.9 |
Akademik danışmanlık hizmetleri |
21.5 |
15 |
34.2 |
21 |
8.3 |
Kampüs Güvenlik Koord. Hizmetleri |
19.3 |
10.9 |
33 |
19.8 |
16.9 |
Üniversitede Eğitimin kalitesi |
31.2 |
17.6 |
32.9 |
15.6 |
2.7 |
Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz? |
22.7 |
15.2 |
31.9 |
11.9 |
17.3 |
Öğr. İşl. çalışanlarının yaklaşımı ve davranış şekli |
26.7 |
16.5 |
31 |
11.4 |
14.4 |
Öğrenci İşleri himet kalitesi |
22.2 |
13.4 |
30.9 |
14.6 |
18.9 |
Pandemi sürecinde derslerin online olarak yapılmasından |
21.5 |
9.2 |
30.9 |
37.1 |
1.2 |
Muhasebe çalışanlarının yaklaşım ve davranış şekli |
13.6 |
9.4 |
30.7 |
11.5 |
34.7 |
Öğrencilerin bölüm yönetimi ile iletişim imkanı |
32.8 |
13.2 |
30.4 |
15 |
8.7 |
Kantin, kafetarya ve restoranların hizmet kalitesi |
30.3 |
17.3 |
30.4 |
14.4 |
7.6 |
Muhasebe birimince sunulan hizmetin kalitesi |
14.2 |
8.9 |
30.4 |
11.6 |
34.9 |
Muhasebe ile ilgili taleplerin zamanında karşılanması |
14.6 |
8.6 |
30.3 |
11.6 |
34.9 |
Öğr. İşl. çalışnalarının yeterli mevzuat bilgisi olması |
26.4 |
16.5 |
30.1 |
11.1 |
16 |
Sınıflardaki teknolojik donanım |
25.3 |
16.2 |
29.9 |
12.8 |
15.8 |
Muhasebe çalışanlarıyla telefon veya yüzyüze iletişim |
15.7 |
9.3 |
29.1 |
11 |
34.9 |
Öğr. İşl. ile ilgili taleplerin zamanında karşılanması |
27.8 |
17.6 |
28.9 |
11.1 |
14.7 |
Aldığım/almakta olduğum İngilizce Hazırlık eğitimi |
22.3 |
13.4 |
28.4 |
13.6 |
22.2 |
Online olarak verilen derslerin yeterince öğretici olmasından |
29.6 |
17.9 |
28.4 |
22.1 |
2.1 |
Idari personel ile iletişim |
30.6 |
15.5 |
28.4 |
14.6 |
10.9 |
Atılım Üniversitesi öğrencisi olmak |
36.7 |
19.9 |
28.1 |
11.1 |
4.1 |
Seçmeli ders bulmak ve kaydolmak |
28.9 |
16.9 |
27.5 |
15.1 |
11.6 |
Uygulamalı derslerin yeterliği |
27.7 |
17.2 |
26.8 |
14.1 |
14.2 |
Öğr. İşl. çalışanlarıyla telefon veya yüzyüze iletişim |
29.8 |
18.5 |
25.9 |
10.9 |
15 |
Laboratuar/ Atölye İmkanları |
20.4 |
12.5 |
23.8 |
11.7 |
31.7 |
Üniv. içinde yaratıcı, araştırmacı çalışmalar |
24.3 |
14.9 |
22.2 |
10.4 |
28.2 |
Spor tesislerinden yararlanma imkanları |
24.1 |
13.3 |
20.9 |
11.2 |
30.5 |
Kültür ve sanat etkinlikleri |
25.8 |
15.5 |
20.9 |
10.1 |
27.8 |
Sağlık Merkezi hizmetleri |
18.5 |
10.1 |
20.7 |
11 |
39.8 |
Üniversitede kuralların adil uygulanması |
44 |
13.5 |
20.6 |
11 |
10.8 |
Kampüs içinde trafik ve park |
41.4 |
16 |
19.2 |
8.3 |
15.1 |
Kampüs içerisinde bulunan otopark alanlarından |
41 |
15.8 |
18.9 |
8.4 |
15.8 |
Öğrencilerin Üniv. üst yönetimi ile iletişim imkanı |
45.8 |
14.4 |
18 |
10.3 |
11.5 |
Kampüse ve kampüs dışına ulaşım |
52.4 |
16.5 |
13.9 |
6.2 |
11.1 |
Kampüsteki kantin, kafeterya ve restoran ücretleri |
53.5 |
17.1 |
12.8 |
6.7 |
9.9 |
Servis (Ulaşım) Hizmetlerinden |
43.2 |
13.1 |
9.3 |
5.7 |
28.7 |