ÖNEMLİ: MMR 399 Şantiye Stajı Yapacakların Dikkatine
25.05.2023

MMR 399 Staj başvuru sürecine ilişkin teslim edilmesi gereken belgelerden eksiklikler aşağıdaki tabloda detaylı olarak belirtilmiştir. Eksik belgesi olan öğrencilerin 29 Mayıs 2023 tarihine kadar dosyalarındaki eksikleri tamamlayarak Mimarlık Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilen belgelerin tam, imzaların eksiksiz ve tarihlerin doğru (resmi tatiller çıkarılarak 30 iş günü) olduğunu kontrol etmek öğrencilerin sorumluluğundadır. Yine de eksik teslim eden öğrencilerin belgeleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. Lütfen önceki duyurularda belirtilen hususlara dikkat ederek eksiklerinizi tamamlayınız.

Aşağıdaki kontrol tablosunda ismi mavi ile işaretlenmiş öğrencilerin dosyalarında eksik bulunmamaktadır, dosyaları geri almalarına gerek yoktur.

Staja başlamadan önce sigorta girişinizin başlamış olması zorunludur; girişiniz yapılmadan staja başlayamazsınız. Sigorta girişinizi e-devlet üzerinden "4A İşe Giriş - İşten Çıkış Bildirgesi"ni görüntüleyerek öğrenebilirsiniz.

Staj tarihleri final sınavlarıyla çakışan öğrenciler, sınav saatlerinde staj yerinde olamayacağını belirten dilekçeyi staj koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır. Örnek dilekçe aşağıda paylaşılmıştır.

Moodle'daki duyuru ve SSS bölümünü mutlaka okuyunuz.