Akreditasyon çalışmaları kapsamında danışma kurulunun iç paydaşları olarak bölümümüzde farklı sınıflarda olan öğrencilerimiz seçilmiştir. Bu anlamda bahsi geçen öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir:

-Berkay Çetinkaya, Sena Şahin, Sena Ezgi Önür, Ali Fırat Kaçık, Melisa Uyuk (1. Sınıf  temsilcileri)

-Aleyna Atıcı, Eylül Sönmez, Buse Başkurt, Ali Berkay Şahin, (2. Sınıf temsilcileri)

-Sezer Sezgin, Uygar Yaşar Lokum, Buğra Karagöz, Ceyda Özkan (3. Sınıf temsilcileri)

-Bera Ersin Serdar (4.Sınıf temsilcisi)

Danışma Kurulunun dış paydaşları olarak hem mezun öğrenciler, hem işverenler hem de farklı üniversitelerdeki bölüm temsilcileri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Üniversiteler

- Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Aslıhan Çelebi (Gümrükler-  Sivil Toplum)

- Selamoğlu Nakliyat Yönetim Kurulu Başkan Vekili İzzet Salah (Uluslararası Taşımacılık- Şirket)

- Ekol Lojistik Ankara Bölge Direktörü Hakan Karacabey (Lojistik, taşıma, depolama, gümrükleme- Şirket)

- Türk Dış Ticaret Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Önen (Eski Dış Ticaret Müsteşarı) (Dış Ticaret- Sivil Toplum)

- Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz (LojistikMerkez- Şirket)

- ÜNSPED Gümrükleme Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Rıza Mehmet Korkmaz (Eski Genel Müdür)(Gümrük- Şirket)

- TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Çetin Acun (Demiryolu Taşımacılığı- Devlet)

- Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Sarıaslan (Uluslararası Ticaret- Başka Üniversite)

-TOBBUND Genel Müdürü Mehmet Uylukçu

-Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)Başkanı Çetin Nuhoğlu

Mezun Öğrenciler

- Ege Kahraman (TOBBUND)

- Berkay Karaca (MES Gümrük Müşavirleri LTD.ŞTİ)

- Berk Gökçe (Expeditors International Taşımacılık ve Ticaret A.Ş)

- Ahmet Ersoy (Ankara Sanayi Odası Temsilciliği)