2023-2024 Yaz okulunda Açılmayan Derslerin Farklı Üniversitelerden Alınması
26.06.2024

Atılım Üniversitesi Yaz okulunda açılmayan derslerin Farklı Üniversiteden alınmasına ilişkin olarak;

1. Bu bildirim, sadece yukarıda belirtilen farklı Üniversiteden alınacak dersin/derslerin Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Müfredatındaki ders/dersler ile denk olup olmadığına ilişkindir.

2. Atılım Üniversitesi’nin, ders alma, yaz okulu, GNO, yeni ders alma, alınacak ders sayısı, toplam AKTS, ve bunlar gibi konu ile ilgili var olan her türlü kuralına uymak, öğrencinin kendi sorumluluğundadır. Kurallara aykırılık durumunda, öğrencinin dışarıda aldığı ders /derslere ilişkin getireceği notlar geçerli sayılmayacaktır.

3. Derslerin tümünün aynı il sınırı içindeki üniversitelerden alınması gerekmektedir.

DİKKAT: AŞAĞIDAKİ DENKLİKLER ÖĞRENCİNİN TALEBİ ÜZERİNE TESPİT EDİLMİŞTİR. BU DERSLERİN ADI GEÇEN ÜNİVERSİTELERDE YAZ DÖNEMİNDE AÇILIP AÇILMAYACAĞI HUSUSUNDA FAKÜLTEMİZİN BİLGİSİ VE SORUMLULUĞU YOKTUR.AŞAĞIDAKİ TABLODA DENKLİĞİ TESPİT EDİLEN DERSLERİN DIŞINDA DENKLİK TALEBİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİLEKÇE İLE DEKANLIĞIMIZA BAŞVURMALARI MÜMKÜNDÜR. BU TALEPLERİN KABUL EDİLMESİ HALİNDE AŞAĞIDAKİ TABLO GÜNCELLENİP TEKRAR DUYURULACAKTIR. BU TABLODA DENKLİĞİ KABUL EDİLEN DERSLERİ ÖĞRENCİLERİN ADI GEÇEN FARKLI ÜNİVERSİTEDEN ALABİLMELERİ İÇİN DEKANLIĞA TEKRAR BAŞVURMALARI GEREK YOKTUR.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ DERS KODU DERS ADI DERSİN ALINACAĞI DİĞER ÜNİVERSİTE DERS KODU DERS ADI SONUÇ
Atılım Üniversitesi LAW431 Deniz Hukuku Sakarya Üniversitesi HUK405 Deniz Ticareti Hukuku DENK
Atılım Üniversitesi LAW405 Ceza Usul Hukuku I Sakarya Üniversitesi HUK411 Ceza Muhakemesi Hukuku I DENK
Atılım Üniversitesi LAW406 Ceza Usul Hukuku II Sakarya Üniversitesi HUK408 Ceza Muhakemesi Hukuku II DENK
Atılım Üniversitesi LAW235 Ceza Hukuku Genel Hükümler I Sakarya Üniversitesi HUK201 Ceza Hukuku Genel Hükümler I DENK
Atılım Üniversitesi LAW303 Medeni Usul Hukuku I Sakarya Üniversitesi HUK309 Medeni Usul Hukuku I DENK
Atılım Üniversitesi LAW304 Medeni Usul Hukuku II Sakarya Üniversitesi HUK310 Medeni Usul Hukuku II DENK
Atılım Üniversitesi LAW434 Avrupa Birliği Hukuku Dicle Üniversitesi MÖH200 Avrupa Birliği Hukuku DENK
Atılım Üniversitesi LAW403 Ceza Usul Hukuku Sakarya Üniversitesi HUK411 HUK408 Ceza Muhakemesi Hukuku I ve Ceza Muhakemesi Hukuku II Her iki dersten de, ayrı ayrı geçer not alınması şartıyla DENK.
Atılım Üniversitesi LAW313 Ceza Hukuku Özel Hükümler I Sakarya Üniversitesi HUK301 Ceza Hukuku Özel Hükümler I DENK
Atılım Üniversitesi LAW403 Ceza Usul Hukuku Eskişehir Üniversitesi HUK431 HUK432 Ceza Usul Hukuku I Ceza Usul Hukuku II Her iki dersten de, ayrı ayrı geçer not alınması şartıyla DENK.
Atılım Üniversitesi LAW405 Ceza Usul Hukuku I Eskişehir Üniversitesi HUK431 CezaUsul Hukuku I DENK
Atılım Üniversitesi LAW406 Ceza Usul Hukuku II Eskişehir Üniversitesi HUK432 Ceza Usul Hukuku II DENK