Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı!
13.05.2024

Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı!

Atılım Üniversitesi, 8 Mayıs 2024 tarihinde heyecan dolu bir Bahar Şenliği'ne ev sahipliği yaptı. Baharın gelişini kutlamak ve dönem sonu sınavları öncesi moral ve motivasyon arttırmak için düzenlenen şenlikte öğrenci, mezun, akademik ve idari personel bir araya gelerek müzik, eğlence dolu bir gün yaşadı.

Etkinlikler, saat 14.00'da Atılım Meydan'da başladı. DJ performansları ile coşku yükselen meydanda, şişme oyunlar ve karnaval oyunları da unutulmaz anlar yaşattı. Müzik topluluğumuzun konserleriyle müziğin keyfini çıkaran Atılım mensupları, Popoye konseri ile de eğlencenin tadına doydu.

Akşam saat 20.00'de ise amfi tiyatroda Oğuzhan Koç sahne aldı. Binlerce seyircinin coşkuyla izlediği konserde Koç, sevilen şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği, bu yıl da coşkusuyla ve çeşitliliğiyle öne çıkan bir etkinlik oldu. Atılımlılar, şenlikte unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.