2022-2023 Güz Dönemi Ders Kayıtları Hakkında Önemli Bilgilendirme
05.09.2022

2022-2023 Güz Dönemi Ders Kayıtları Hakkında Önemli Bilgilendirme

Ders kayıtlarımız 7-8-9 Eylül tarihlerinde Atacs (Atılım Akademik Sistem) sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Kayıtlar uzaktan gerçekleştirebildiğinden kampüse gelmenize gerek yoktur.

Derslerinizi seçip sepetinize eklemeniz ve danışman onayına göndermeniz gerekmektedir.

Seçtiğiniz derslerde çakışma olmamasına dikkat ederek kaydınızı danışman onayına gönderiniz.

Özellikle ortak derslerde seçim yapılırken (TURK, HIST ve ENG kodlu dersler) ders programımızda yazan şubelerin seçilmesi önemlidir.

Kaydınızın ve seçtiğiniz derslerin onaylandığına dair bilgilendirme maili alana ve sistemde derslerinizi üzerinizde görene kadar Atacs sisteminizi kontrol etmeye devam etmeniz gerekmektedir. 

Herhangi bir durumda akademik danışmanınız sizinle Atacs sistemi üzerinden iletişim kurmuş veya sepetinizi geri göndermiş olabilir. Bu yüzden onaylanana kadar Atacs sisteminin ve öğrenci maillerinizin takibi önemlidir.

Dönem içerisinde alacağınız derslerin moodle sayfalarına kayıt olmayı unutmayınız. Moodle sistemine giriş yaparak (https://moodle.atilim.edu.tr) dersler arasından ilgili dersinizi bulup kayıt olmalısınız. 

Müfredatınızda yer alan sıradaki staj dersiniz hangisi ise kayıt sepetine ekleyerek derslerinizi danışman onayına göndermeniz gerekmektedir. Yaz stajınızı yapmamış olsanız dahi almanız gereken sıradaki stajınız ne ise kayıt sepetinize eklenmelidir.

Bölüm WEB sayfamızı (https://www.atilim.edu.tr/tr/ict) ve sosyal medya hesaplarımızı (instagram: @atilim_interior.architecture, facebook: Atılım Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ) takip etmeniz, bilgilendirmeleri kaçırmamanız için önemlidir.

 

Bölümümüze Kayıt Yaptıran Birinci Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Aramıza yeni katılan 1. sınıf öğrencilerimizin almaları gereken dersler aşağıda belirtilmiştir:

  1. ICM101 İç Mimarlıkta Temel Tasarım I (Şube fark etmemektedir)
  2. ICM111 Teknik Çizim I 
  3. ICM121 İç Mimariye Giriş
  4. ENG121 Temel İngilizce I (şube 5 veya şube 6)
  5. HIST101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (Şube 01)
  6. HIST201 Uygarlık Tarihi (Şube 02)
  7. KRY111 Kariyer Planlama

 

Başarılı ve Keyifli bir dönem geçirmenizi dileriz:)