YDS Akademi Dil Sempozyumuna Katıldık
04.11.2013

YDS Akademi Grubunun 02 Kasım  2013 Cumartesi günü, saat 12:00-17:00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Farabi Konferans Salonu’nda düzenlediği geleneksel dil sempozyumuna Atılım Üniversitesi olarak sunum ve stant organizasyonumuzla katıldık.

Sempozyumda 300’e yakın öğrenci ve veli ile görüşme yapılarak, Atılım Üniversitesi Fakülteleri, sosyal ve kültürel olanaklarıyla ilgili bilgiler verildi.

Bu sempozyumda görev alan;Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencilerinden Mustafa Talay, Nur Seray Şık ve Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Gökçen Hastürkoğlu ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri Gözde Bozkaya ve Arda Susoy ile birlikte Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sefer Terzi öğrencilere ve velilere üniversitemizi ve bölümleri tanıttılar.

Ayrıca Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Gökçen Hastürkoğlu Mütercim Tercümanlık Bölümünü anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Fuaye alanı gezilirken ve sempozyumun genelinde öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.