Elektromanyetik Sac Şekillendirme Konulu Atılım LAP Projesi Metalik Fikirler 2. Ar-Ge Proje Pazarı Yarışmasında Finale Kaldı
24.10.2013

29-31 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nde yapılacak olan Metal Sektörünün Metalik Fikirler 2. Ar-Ge Proje Pazarı (bkz. http://www.metalikfikirler.org/) yarışmasında Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Elif Aydın ve İmalat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu’nun danışmanlığınde lisans öğrencilerimizin 2012-2013 akademik yılında gerçekleştirdiği Elektromanyetik Sac Şekillendirme konulu lisans araştırma projesi (LAP), öğrenci projeleri dalında finale kalmıştır.   Yarışmanın sponsorluğu İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından yapılmaktadır.  İmalat Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümlerinden projede yer alan birer öğrencimiz 29-31 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da proje pazarı etkinliğine, tüm masrafları İDDMİB tarafından karşılanacak şekilde, katılacaklardır.   Proje başvurusunu yaparak girişimcilik örneğini gösteren araştırmacı ve girişimci öğrencilerimizi kutluyor, yenilikçi ve ar-ge yönü kuvvetli bu çalışmadan ödül alarak dönmesini umud ediyoruz.    Resimde proje ekibini görmektesiniz.

29-31 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan Metal Sektörünün Metalik Fikirler 2. Ar-Ge Proje Pazarı (bkz. http://www.metalikfikirler.org/) yarışmasında Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Elif Aydın ve İmalat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu’nun danışmanlığında lisans öğrencilerimizin 2012-2013 akademik yılında gerçekleştirdiği Elektromanyetik Sac Şekillendirme konulu lisans araştırma projesi (LAP), öğrenci projeleri dalında finale kalmıştır. 

Yarışmanın sponsorluğu İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından yapılmaktadır.  İmalat Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümlerinden projede yer alan birer öğrencimiz 29-31 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da proje pazarı etkinliğine, tüm masrafları İDDMİB tarafından karşılanacak şekilde, katılacaklardır. 

Proje başvurusunu yaparak girişimcilik örneğini gösteren araştırmacı ve girişimci öğrencilerimizi kutluyor, yenilikçi ve ar-ge yönü kuvvetli bu çalışmadan ödül alarak dönmelerini umud ediyoruz.  

Resimde proje ekibini görmektesiniz.