Atılım Üniversitesi İnovasyon Türkiye Fuarında
22.10.2013

“İnovasyon Türkiye 2013 Fuarı” 24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde  gerçekleştirilecektir. Atılım Üniversitesi  araştırmacı akademisyenleri ve  yenilikçi projeleri ile fuarda yer almaktadır.

Teknoloji Transfer Ofisi olarak ARGEDA Koordinatörlüğü tarafından Atılım Üniversitesinin araştırma ve inovasyon potansiyelinin ülke çapında tanıtılması, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla fuara katılım hazırlıkları organize edilmiştir. “TÜBİTAK-1503 Proje Pazarları Destekleme Programı” kapsamında, etkinliğe katılım desteği alınmaktadır.

Bu yıl ikincisi düzenlenen İnovasyon Türkiye Fuarı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türk Patent Enstitüsü tarafından desteklenmektedir. İnovasyon içerikli tasarım, üretim, buluş yapan, patent alan kurumlar ile, yatırımcı, sanayici ve girişimciyi buluşturmaktadır. Fuarın sergilenen yetenekleri, projeleri, tasarımları ve buluşları sanayiye kazandırma konusunda katkı vermesi beklenmektedir.

2013 İnovasyon Fuar Kitapçığı (.pdf )

2013 İnovasyon Fuar Kitapçığı ( flippage )