Hazırlık Okulu Tanıtım Programı Gerçekleştirildi
16.09.2013

16 Eylül Pazartesi günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda, Hazırlık Okulu Tanıtım Programı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını Provostumuz Prof.Dr. Hasan U. Akay yaptıktan sonra, Hazırlık Okulu ile ilgili bilinmesi gereken tüm detayları, Hazırlık Okulu Müdürü Aytuna Kocabıyıkoğlu, Akademik Koordinatör Sevim Güngör ve İdari Koordinatör Celal Aktaş anlattılar.

Daha sonra, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi tanıtımını Yrd. Doç. Dr Dilek Karaduman, Bireysel Çalışma Merkezi tanıtımını Sibel Özdemir, Kütüphane tanıtımını Gözde Torun, Kültürel Faaliyetler tanıtımı Kültür Müdürü Pınar Serdar Dinçer, Yeme İçme Birimini Orhan Türkmenoğlu, Sağlık Merkezi tanıtımını Dr. Ayfer Yüksel, Güvenlikle ilgili tanıtımı da Güvenlik Müdürü Veli Yalçın gerçekleştirdiler.