Cahit Malçok Resim Atölyesindeydik
25.07.2013

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde 21 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Özel Yetenek Sınavı ve üniversitemiz hakkında bilgi vermek için Cahit Malçok Resim Atölyesindeydik. 50 ye yakın öğrencisi bulunan bu kurumda, önce Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Himmet Gümrah fakültemiz, bölümlerimiz, özel yetenek sınavının içeriği gibi konularda öğrencilere bilgi verdi.Daha sonra Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Sedat Karaçayır ve Sefer Terzi üniversitemizin sağladığı imkanlar, burslar ve kampüs yaşamı hakkında merak edilen soruları yanıtladıktan sonra, bu ziyaretlerde bizlere eşlik eden öğrencilerimiz; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden  Alper Değer, Grafik Tasarımı Bölümünden  Hande Begüm Çalık, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Melisa Yener  ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden Yeliz Ünal diğer aday öğrencilerle sohbet ederek akıllarında kalan pek çok soru işaretini de cevaplandırmış oldular.Öğrenciler için hazırlanan tanıtım çantalarının dağıtılmasından sonra, Özel Yetenek Sınavı bilgilendirme afişlerimizi teslim ederek kurumdan ayrıldık.