Final Dergisi Dershaneleri Sincan Şubesi Öğrencileri Üniversitemizde LYS Provası Gerçekleştirdi
02.06.2013

Yaklaşan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesinde, öğrencilerin sınav pratiğini arttırmak ve sınav stresine karşı deneyim kazanmalarını amaçlayan deneme sınavları üniversitemizde devam ediyor.

02 Haziran Pazar günü Final Dergisi Dershanesi Sincan Şubesi öğrencilerinin 280 kişilik katılımı ile gerçekleşen deneme sınavı Üniversitemiz Hukuk Fakültesi amfilerinde gerçekleşti. İki saat süren deneme sınavı boyunca lise 12. sınıf öğrencileri ve mezun aday öğrenciler bilgi ve edinimlerini test etme fırsatını buldular. Sınavın sonunda ikram edilen öğle yemeğinin ardından Final Dergisi Dershanesi Sincan Şubesi öğrencileri kampüsten ayrıldılar.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü’nü temsilen Emre Cihan’ın katıldığı deneme sınavları, ilerleyen haftalarda da Ankara’nın önde gelen dershaneleri ile devam edecek.