Final Dergisi Dershanesi Etlik Şubesi ve Marka Pi Dershanesi Üniversitemize Konuk Oldu
27.05.2013

Yaklaşan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesinde, öğrencilerin sınav pratiğini arttırmak ve sınav stresine karşı deneyim kazanmalarını amaçlayan deneme sınavları üniversitemizde devam ediyor.

26 Mayıs Pazar günü Final Dergisi Dershanesi Etlik Şubesi ve Marka Pi Dershaneleri öğrencilerinin 130 kişilik katılımı ile gerçekleşen deneme sınavı Üniversitemiz Hukuk Fakültesi amfilerinde gerçekleşti. İki saat süren deneme sınavı boyunca lise 12. sınıf öğrencileri ve mezun aday öğrenciler bilgi ve edinimlerini test etme fırsatını buldular. Sınavın sonunda ikram edilen öğle yemeğinin ardından Final Dergisi Dershanesi Etlik Şubesi ve Marka Pi Dershaneleri öğrencileri kampüsten ayrıldılar.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü’nü temsilen Ayla Akkan’ın katıldığı deneme sınavları, ilerleyen haftalarda da Ankara’nın önde gelen dershaneleri ile devam edecek.