Sancak Lisesi Öğrencileri ile Tanıtım Toplantısı
21.05.2013

21 Mayıs 2013 Salı günü Sancak Lisesi öğrencileri üniversitemize ziyaret gerçekleştirerek, üniversitemizi ve kampüsümüz yakından tanıma fırsatı buldular. 70 öğrencinin katıldığı tanıtım toplantısında, dil bölümlerinden de sınava girecek 15 öğrenci de, İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Mütercim Tercümanlık bölümlerimizde, her iki bölüm hakkında detaylı bilgiler edindiler. İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda gerçekleşen tanıtım sunumunda ise Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, öğrencilere üniversitemiz hakkında başta bölümler, burslar, stajlar, sosyal olanaklar da olmak üzere detaylı bilgiler vererek, yine öğrencilerin kafasında soru işareti olan soruları da cevaplayarak öğrencilere bilgiler verdi.