Havuzda Büyük ATILIM
20.05.2013

Koçfest Üniversiteler arası yüzme yarışlarında. Atılım Üniversitesi takımı toplam 6 madalya kazandı. Adana'da bu yıl 10 su düzenlenen Koçfest Üniversiteler Spor Şenliğinin yüzme branşında, Atılım Üniversitesi sporcuları başarılarıyla dikkat çekti. Üniversitenin yüzme takımı, organizasyonda; 4 altın, 2 gümüş olmak üzere toplam 6 madalya kazandı. Atılım Üniversitesinden; Ali Uğur Erdoğan, 2 altın, 1 gümüş, Cansu Gökçe Özten 2 altın, İrem Gülsen Tüloğlu da 1 gümüş madalya alarak döndü. Atılım Üniversitesi Spor Koordinatörü Semih Gökalp, üniversitenin spora ve sporcuya her anlamda destek verdiğini, bunun karşılığında sporcuların aldığı basanlarla gurur duyduğunu belirterek, "Üniversite yönetimine, başta mütevelli heyeti başkanı Yalçın Zaim ve mütevelli heyeti yöneticilerine, Rektör Abdurrahim Özgenoğlu'na verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.