GOP Kız Meslek Lisesi Öğrencileriyle Atölye Çalışmaları
17.05.2013

13 Mayıs 2013 Pazartesi ve 17 Mayıs 2013 Cuma günü GOP Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile Grafik Tasarımı bölümünde meslek atölyesi çalışmaları gerçekleşti.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında akıllarındaki soru işaretlerini öğretim görevlileri ile paylaştılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanı Sedat Karaçayır tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.