Gürkan Genç Öğrencimiz ile Kopenhag’da Buluştu
15.05.2013

Atılım Üniversitesi’nin ana sponsorluğunda 7 yılda 7 kıtayı bisikleti ile gezecek Gürkan Genç Rusya’nın ardından yolculuğuna Avrupa’da devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Erasmus değişim programı kapsamında öğrenim gören Elektrik Elektronik Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi Ecem Ceren Beşikçioğlu buluştu. Genç ve Beşikçioğlu ile Kopenhag’da bisikletleri ile turladı.

Bisiklet üzerine yaptığı dünya turuna geçtiğimiz yıl Ekim ayında Balkanlardan başlayan Gürkan Genç, tüm yolculuğu boyunca yaşadıklarını www.gurkangenc.com adresinde yer alan web sayfasındaki yazıları sayesinde hayranları ile paylaşıyor. Her ay düzenlediği yarışmalarla yazılarındaki bilgileri doğru bilen hayranlarına bisiklet ve mPad02 tablet bilgisayar hediye eden Genç’in rotası aynı sayfadaki GPS sistemi üzerinden güncel olarak izlenebiliyor.