Çankaya İlçesi Rehber Öğretmenleri Y Kuşağı Semineri İçin Üniversitemizdeydi
08.05.2013

Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Atılım Üniversitesi arasında imzalanan ve binlerce öğrenciyi, ailelerini ve eğitimcilerini ilgilendiren “Eğitimde İş Birliği Protokolü” kapsamında Rehber Öğretmenler 7 Mayıs Pazartesi günü Atılım Üniversitesinde bir araya geldi.

Açılış konuşmasını organizasyonun da sorumlusu Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in yaptığı programın öğleden önceki bölümünde, İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil İbrahim Ülker “Y Kuşağını Anlamak” konulu bir seminer gerçekleştirdi.Keyifli ve eğlenceli geçen sunum sonrası katılımcıların soruları cevaplandırıldı.Öğle yemeği arasından sonra Dr. İclal Şahin “Eğitimde Yaratıcılığın Önemi” konulu interaktif sunumuyla katılımcıların beğenisini topladı.Bu eğitimin sertifikaları ise en kısa sürede Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından katılımcılara ulaştırılacağı bildirildi.

Bu eğitim sürecinin bir sonraki aşaması merakla beklenirken, misafirlerimizin memnuniyeti ve takdiri yüzlerinden okunuyordu.150 ye yakın katılımcıya gün sonunda üniversite tanıtım çantalarından verilerek kampüsümüzden uğurlandı.