Milli Eğitim Vakfı Koleji’nde Meslek Tanıtımı Sunumlarına Katıldık
03.05.2013

3 Mayıs Cuma günü Milli Eğitim Vakfı Koleji’nde meslek tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Üniversite sınavlarına girecek lise öğrencilerinin mesleki tercihlerini bilgi sahibi olarak yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen sunumlar MEV Koleji amfisinde 11:30’da başladı. Psikoloji Bölümü’nü tanıtmak üzere Öğr. Gör. Dr. Kürşad Demirutku ve Hukuk Fakültesi’ni tanıtmak üzere Araş. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş’un katılımıyla gerçekleşen meslek ve alan sunumlarına MEV Koleji 10,11 ve 12. sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Sunumlar, öğrencilerin meslekler hakkında soruları ile devam etti.

Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe bu yıl sınava girecek 100’ü aşkın aday öğrenci katıldı.