‘Hayata Hazırlık ve Hayata Atılım Programı’ Sunumu
02.05.2013

‘Hayata Hazırlık ve Hayata Atılım Programı’ toplantısı 30 Nisan 2013 tarihinde Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası Büyük Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Hazırlık Okulu öğrencilerinin katılımı ile 14:00’te başlayan toplantıda, Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Yalçın Zaim, Üniversitemiz’de öğrenime bu yıl başlayan genç öğrencilere Hayata Hazırlık ve Hayata Atılım başlıklı iki sunumunu aktardı. Bireyin doğumdan ölüme kadar geçen süre içerisinde yapması gerekenlere ilişkin öğrencilere yön göstermesi amaçlanan sunum, öğrencilerin de aktif katılımı ile interaktif bir ortamda gerçekleşti. Öğrenim hayatının başındaki genç bireylere hayat ve gelecek hakkında tavsiyeler vermesi ve öğrencilerin eğitim hayatlarında onlara yol göstermesi amaçlanan sunumun ardından, fuaye alanında düzenlenen kokteylde Hazırlık Okulu öğrencileri sunum sonrası görüşlerini Sayın Zaim ile paylaştılar.