Seviye Dershanesi Çayyolu Şubesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu Tanıtım Sunumundaydık
29.04.2013

26 Nisan Cuma günü Seviye Dershanesi Çayyolu Şubesinde, Sivil Havacılık Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü hakıkında dershane öğrencilerine bölüm tanıtmı yapıldı. Bölüm tanıtımını, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yıldırım Saldıraner gerçekleştirdi. Hem bölüm hakkında hem de genel olarak Sivil Havacılık hakkında bilgi veren Saldıraner, Sivil Havacılığın günümüzdeki önemi ve yeri hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe bu yıl sınava girecek 50'ye yakın aday öğrenci katıldı.