Tuzluçayır Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Atölye Çalışmaları
25.04.2013

25 Nisan 2013 Perşembe günü Tuzluçayır Anadolu Lisesi öğrencileri ile Hukuk, Psikoloji, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu bölümlerinde meslek atölyesi çalışmaları gerçekleşti.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında akıllarındaki soru işaretlerini öğretim görevlileri ile paylaştılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.