Fen Bilimleri Dershanesi Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık
24.04.2013

20 Nisan 2013 Cumartesi günü Fen Bilimleri Dershanesinin organize etmiş olduğu Üniversite Tanıtım Günlerinde Atılım Üniversitesi de hazır bulundu. Fen Bilimleri Dershanesi Kızılay Şubesinin ev sahipliği yaptığı etkinliğe şube öğrenci ve velileri katılım göstererek üniversiteler hakkında detaylı bilgiler edindiler. 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar üniversitemiz hakkında detaylı bilgilere sahip oldular. Ayrıca Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Elektrik-Elektronik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Tora da, bölüm ve yüksekokul hakkında bir sunum gerçekleştirerek, öğrencilere Sivil Havacılığın günümüzdeki yeri ve önemi hakkında detaylı bilgiler verdi. Tanıtım Günlerine Atılım Üniversitesini temsilen Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Emre Cihan ve Oral Gerek, İngilizce İktisat Bölümü öğrencimiz Dilek Ölker ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencimiz Gizem Görgülüoğlu katıldılar.