6. Küçük Erkek Futbol Müsabakaları Finali
19.04.2013

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 22 Mart 2013 tarihinde başlayan ‘6. Küçük Erkek Futbol Müsabakaları Finali’ 18 Nisan 2013 Perşembe günü Dikmen Öğretmen Nejla Kızılbağ Ortaokulu halı sahalarında gerçekleşti.

Atılım Üniversitesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen final maçlarının sonunda Büyükhanlı Kardeşler Ortaokulu birinci, İl Genel Meclisi Ortaokulu ikinci, Maltepe Ortaokulu üçüncü ve Dikmen Öğretmen Necla Kızılbağ Ortaokulu dördüncü oldu. Derece alan okulların takımlarına çeşitli armağanlar Atılım Üniversitesi tarafından verilirken, ‘En Centilmen Oyuncu’ ve ‘En Çok Gol Atan Oyuncu’ ödüllerine sahip olan iki öğrenciye Üniversitemizin üretimi olan mPad02 tablet bilgisayar hediye edildi.

Ödül törenine Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan, Üniversitemiz Öğrenci Dekanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ersan Özsoy, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, İletişim Stratejileri ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Atasoy ‘un yanısıra, Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Zülayha Tekçe Akça, Şerafettin Delialioğlu, Erhan Ölekli, okul müdürleri ve davetliler katıldı.