Dikmen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Atölye Çalışmaları
11.04.2013

11 Nisan 2013 Perşembe günü Dikmen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile Hukuk, Psikoloji ve İşletme bölümlerinde meslek atölyesi çalışmaları gerçekleşti.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında akıllarındaki soru işaretlerini öğretim görevlileri ile paylaştılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdür Yardımcısı Ayla Akkan tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.