Eğitimde İşbirliği Protokolü Kapsamında Çankaya İlçesi Lise Yöneticileri Atılım Üniversitesinde Buluştu
09.04.2013

Geçtiğimiz ay Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Atılım Üniversitesi arasında İmzalanan ve binlerce öğrenciyi, ailelerini ve eğitimcilerini ilgilendiren “Eğitimde İş Birliği Protokolü” kapsamında Lise Müdürleri Atılım Üniversitesinde bir araya geldi.

 

9 Nisan 2013 Salı günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Haluk Saydan’ın da katılımı ile gerçekleştirilen Toplantıya Çankaya bölgesine bağlı 50 lisenin müdür ve müdür yardımcıları katılarak Protokole ilişkin bilgilendirme aldı.
 
Toplantı, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun  açılış konuşması ile başladı. Ardından sırayla İşletme Fakültesi dekanı Prof. Dr. Halil Ülker, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Yıldırım Saldıraner’in konuşmaları ile devam etti.
 
Konferans Salonu fuayesinde alınan öğlen yemeğinin ardından Konuklar, Laboratuarları gezdiler, Prof. Dr. Abdülkadir Erden ve Yrd. Doç. Dr Celalettin Karadoğan’ın bilgilendirmeleri ile Atılım Üniversitesinin sahip olduğu teknik alt yapı hakkında fikir edindiler.
 
İmzalanan bu Protokol ile Çankaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ve veliler ile bu kurumlarda kayıtlı bulunan öğrencilere; bilimsel, kültürel ve sosyal konularda Atılım Üniversitesince destek verilmesi, ortaklaşa projeler, çalıştaylar düzenlenmesi ve meslek lisesi atölye çalışmalarının laboratuar ortamında yapılması öngörülüyor.