FAT CHEF 2'de Geleceğin Aşçıları Yarışacak
09.04.2013

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından ilki geçen yıl gerçekleştirilen Liselerarası Yemek Yarışması “FAT CHEF 2” 12 Nisan 2013’te Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesinde yapılacak.

Bu yıl Ankara’da bulunan Devlet ve Vakıf Liseleri, Anadolu Liseleri, Meslek Liseleri olmak üzere 20 lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek yarışmayla birlikte aynı zamanda sektörde çalışan genç profesyonel aşçılara yönelik de “Genç Profesyonel Aşçılar Yarışması” da düzenleniyor.

Yarışma ile gençlerde son yıllarda popüler olan ve geleceğin meslekleri arasında gösterilen aşçılığa ilişkin bilgi vermek, üniversitelerdeki gastronomi eğitimi konusunda bilinç oluşturmak amaçlanıyor. Yarışma jürisi sektörün yiyecek-içecek konusunda çalışan uzmanları, akademisyenler, yöneticiler ile turizm sektörünün temsilcilerinden oluşuyor.