Abbas Güçlü ile Genç Bakış Üniversitemizdeydi
04.04.2013

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin canlı yayın konuğu olduğu ‘Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ programı, 3 Nisan 2013 tarihinde Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kanal D’den canlı yayınlanan Genç Bakış programına katılan Muharrem İnce, güncel siyasi konulara değindi. Gündemi meşgul eden Akil İnsanlar, İsrail’in Türkiye’den özür dilemesi ve İmralı süreci hakkında konuştu. Hükümetin politikalarını eleştiren İnce, “biz CHP olarak beraber yaşayalım, resmi dilimizi, eğitim dilimizi, tartışmayalım diyoruz. Etnisiteler herkesin şerefidir. Devlet bu işlerle uğraşmaz” diyerek CHP’nin çözüm önerilerini izleyicilere aktardı.

Üniversitemizde devam eden vize haftasına rağmen öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, öğrencilerin Muharrem İnce’ye yönelttiği soruların ardından son buldu.