Batıkent Endüstri Meslek Lisesi ve Özel Türk Yurdu Lisesi Öğrencileriyle Atölye Çalışmaları
02.04.2013

2 Nisan 2013 Salı günü Batıkent Endüstri Meslek Lisesi ve Özel Türk Yurdu Lisesi öğrencileri Hukuk, Psikoloji, Bilgisayar Mühendisliği ve Sivil Havacılık Yüksek Okulu bölümlerinde atölye çalışmalarına katıldılar.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında kafalarında soru işareti olan sorulara da cevap aldılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.