Yüksek Lisans Programları Mezuniyet Töreni Mersin'de Gerçekleştirildi
25.03.2013

Atılım Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve İşletme Yüksek Lisans (MBA) Programları 2012 -2013 Akademik Yılı Mezunları Diploma Töreni 23 Mart 2013 Cumartesi günü saat 10:30’da Mersin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü başta olmak üzere, Adana ve Mersin illerimizde görev yapmakta olan doktorlar, sağlık teknisyenleri, hemşire, laborantlar, Maliye Bakanlığına bağlı gelir kontrolörleri, mali müşavir ve serbest muhasebeciler, diş hekimleri ve çeşitli hastanelerimizin yöneticilerinin diploma alacakları törene Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mete Törüner, SMMMO Başkanı Dursun Göktaş katılım gösterdi.