Öğrencilerimiz Çankaya Anadolu Lisesine Konuk Oldu
21.03.2013

Çankaya Anadolu Lisesi Üniversitemizin çeşitli bölümlerinden öğrencileri konuk ederek, Üniversitemiz ve bölümlerimizle ilgili bilgiler aldı.

21 Mart 2013 Perşembe günü gerçekleştirilen iki oturumda sayısal ve sözel alanlarda eğitim görmekte olan yaklaşık 180 öğrenci iki oturumda öğrencilerimizle sohbet etme ve Üniversitemiz tarafından sunulan olanakları sorma olanağı buldu.

Sabahki oturumda Hukuk Fakültesinden Ezgi Selçuk, Uluslar arası İlişkiler Bölümünden Aslı Güleç ve İngilizce İktisat Bölümümüzden Gamze terzi yer aldı.

Öğleden sonra sayısal alanlarda tercih yapacak olan öğrenciler; Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Eda Şengül, Otomotiv Mühendisliği Bölümünden Hazal Özdemir, Seçkin Yıldırımdemir, Kadir Özer, Makine Mühendisliği Bölümünden Ömer Şentürk, Endüstri Mühendisliği Bölümünden Volkan Polat ve Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Furkan Kalkan ile sohbet ederek burslar, yan ve çift ana dal, yurt dışı olanakları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.