Atılım Üniversitesi Deneme Sınavlarına Ev Sahipliği Yaptı
18.03.2013

YGS sınavı yaklaşırken öğrencilerin müfredata ilişkin eksikliklerini görmelerini sağlamak, sınav heyecanını azaltmak ve sınavda yaşayabilecekleri tüm süreci prova etmeleri amacı ile dershane ve kolejler tarafından deneme sınavları gerçekleştiriliyor.

Atılım Üniversitesi de gelişen kampüsü ve olanakları ile öğrencilerin bu süreci en başarılı şekilde geçirebilmelerine imkan sağlıyor.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilen deneme sınavlarının bu hafta sonu misafirleri, Öncü Koleji ve Birey Dershanelerinin dört şubesi oldu.

16 Mart Cumartesi günü Hukuk Fakültesi amfileri Öncü Kolejinden gelen 270 öğrenciye ev sahipliği yaptı. Yaklaşık üç saat süren sınavda öğrenciler tüm bilgilerini sergilerken ailelerine de Tanıtım Uzmanı Meral Şahin tarafından Orhan Zaim Konferans Salonunda Atılım Üniversitesini anlatan bir sunum gerçekleştirildi.

17 Mart Pazar günü de Birey Dershaneleri Öveçler, Yenimahalle, Birlik ve Ümitköy Şubeleri öğrencileri deneme sınavı vesilesi ile yine Hukuk Fakültesi amfilerinde ağırlandı.

Sınavların bitiminde öğrenci ve ailelerine Üniversitemizi tanıtıcı materyaller verildi ve katinde ikram gerçekleştirildi.

Deneme sınavları ile yaklaşık 1400 öğrenciyi aileleri ve eğitimcileriyle birlikte Yerleşkemizde ağırladık.

24 Mart 2013 Pazar günü gerçekleşecek YGS sınavında tüm öğrencilere Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü olarak başarılar diliyoruz.