Özel Altın Eğitim Kurumları Öğrencileri Üniversitemizdeydi
13.03.2013

13 Mart 2013 Çarşamba günü Özel Altın Eğitim Kurumları öğrencileri Hukuk Fakültesi ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde atölye çalışmalarına katıldılar.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında kafalarında soru işareti olan sorulara da cevap aldılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.