Etimesgut Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Atölye Çalışmaları
12.03.2013

12 Mart 2013 Salı günü Etimesgut Anadolu Lisesi öğrencileri Hukuk Fakültesi, Psikoloji, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinde atölye çalışmalarına katıldılar.

Atölye çalışmalarında teorik bilginin yanı sıra uygulamalı çalışma da yapan öğrenciler, çalışmalara katıldıkları bölümler hakkında detaylı bilgi alıp, bölümler hakkında kafalarında soru işareti olan sorulara da cevap aldılar. Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan konferans salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdür Yardımcısı Ayla Akkan tarafından Atılım Üniversitesi genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Atılım Üniversitesi hakkında da genel bilgiler edinen öğrenciler, daha sonra üniversitemizden ayrıldılar.