Kastamonu İli Rehberlik Araştırma Merkezi Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık
01.03.2013

Kastamonu İli Rehberlik Araştırma Merkezinin düzenlediği ve Kastamonu ilindeki öğrencilere çevre illerdeki üniversiteleri yakından tanımaya yönelik Üniversite Tanıtım Günlerinin konuğuyduk.28 Şubat Perşembe günü gerçekleşen etkinlikte sadece üniversitemizi tanıtmakla kalmayıp, bize eşlik eden değerli akademisyenlerimizle birlikte, katılımcı öğrencilere meslek ve bölümlerin de tanıtımları yapıldı.

Sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde düzenlenen etkinlikte toplamda yaklaşık 700 öğrenci katıldı.Seminer sonrası dağıtılan tanıtım çantalarında alan öğrenciler bilgilendirildikleri için mutluydular.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanı Sedat Karaçayır’ın üniversitemizi tanıtan sunumundan sonra, seminere renk ve değer katan sunumlarıyla akademisyenlerimiz ve tanıttıkları bölümler şu şekildeydi; Yrd. Doç. Dr. Atila Bostan (Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği), Yrd. Doç. Dr.  Ekin Bingöl (Makine Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği), Yrd. Doç. Dr. Kutluk Bilge Arıkan  (Otomotiv Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği), Yrd. Doç. Dr. Belgin İşgör (Kimya Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği), Öğr. Gör. Burak Sönmezer (İşletme Fakültesi), Doç. Dr. Yıldırım Saldıraner (Sivil Havacılık Yüksek Okulu Bölümleri)

Sunumlardan sonra bireysel sorularıyla da yoğun ilgi gösteren öğrenciler, hem Atılım Üniversitesini yakından tanıdılar, hem de bölüm ve meslekler hakkında merak ettikleri bütün soruların cevaplarını almanın mutluluğunu yaşadılar.