Fatih Portakal ile Sosyal Medyayı Konuştuk
26.02.2013

Hayata Atılım Programı kapsamında üniversitemize konuk olan Fatih Portakal, 26 Şubat 2013 tarihinde Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Sunel Konferans salonunda Atılım Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

Açılış konuşmasını üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan U. Akay’ın yaptığı ‘Medya ve Sosyal Medyada İletişim’ konferansının konuğu Fatih Portakal oldu.

FOX Türkiye kanalında her sabah yayınlanan ‘Fatih Portakal ile Çalar Saat’ programı ile tanınan Portakal, ‘Medya ve Sosyal Medyada İletişim’ başlığı altında yaptığı sunumunda öğrencilere kendi yaşamından kesitlerle medya sektöründeki yolculuğunu anlattı. Sosyal medyanın günümüzdeki önemini Çalar Saat programı ile iş yaşamı üzerinden anlatan Portakal, kişisel yaşantısında da bu yeni medyanın günlük yaşamımızı ne kadar değiştirdiğini vurguladı.

Konferansın sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Portakal, aynı zamanda Çalar Saat programında yaşadığı ilginç anları öğrencilerle izleyerek ilgi topladı.