Hayata Atılım Grubu Öğrencileri ile Dönem Toplantısı
21.02.2013

2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nin ilk Hayata Atılım Grubu toplantısı 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Cengiz Yenerim Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel ve İletişim Stratejileri ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Atasoy’un katılımıyla başlayan toplantıda, Hayata Atılım Grubu öğrencileri ile Atılım Üniversitesi’nin geleceği konuşuldu. Öğrencilerin Üniversitemiz’de aldıkları eğitime dair geri dönümlerde bulunduğu, sosyal medya başta olmak üzere daha iyi tanıtılması için önerilerini dile getirdiği toplantıda, Hayata Atılım Grubu’na yeni katılan öğrenciler de gözlemlerini grup ile paylaştılar.

Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’nden Uzman Klinik Psikolog Sibel Kocaoğlan’ın da öğrencilere merkez hakkında bilgiler aktardığı toplantı, öğle saatlerinde son buldu.