Dövüş Sanatları Topluluğu Başkanı Cahit Terzi'den Büyük Başarı
11.02.2013

Dövüş Sanatları Topluluğu, Aralık 2012 tarihinde yaklaşık 50 üyeyle Atılım Üniversitesi Öğrenci Toplulukları arasına katılan yeni bir topluluktur.

Topluluğun amaçları; özellikle kickboks sporunun ulusal ve uluslararası üniversiteler arasında yaygınlaştırılmasını sağlamak ve üniversitemizde bir kickboks takımını kurmaktır. Topluluk; antremanlar, özel maçlar, dövüş sanatlarıyla ilgili seminerler, toplantılar ve söyleşiler düzenlemek gibi faaliyetler gerçekleştirmeyi düşünmektedir.

Daha çok yeni aramıza katılan Dövüş Sanatları Topluluğunun başkanı Enerji Mühendisliği I. sınıf öğrencimiz Cahit Terzi 2-3 Şubat tarihlerinde Atina'da düzenlenen 20 ülkenin ve 1564 sporcunun katıldığı aynı zamanda dünyanın ilk dört büyük kickboks turnuvası arasında olan Athens Challenge Tournament 2013 turnuvasında iki bronz ve bir gümüş madalya kazanarak ülkemizi ve üniversitemizi gururlandırmıştır.