Final Eğitim Kurumları Rehber Öğretmenler ve Müdürler Seminerindeydik
31.01.2013

Final Eğitim Kurumlarının 25-30 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlemiş olduğu, Türkiye’nin farklı illerinden katılım gösteren 260 rehber öğretmen ve yine Final Eğitim Kurumlarının Türkiye genelinde yer alan 180 şube müdürünün katılım gösterdiği seminerlerde Atılım Üniversitesi de tanıtım standı açarak hazır bulundu. Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü’nden Uzmanlar Sedat Karaçayır ve Emre Cihan seminere katılan rehber öğretmenlere ve şube müdürlerine Atılım Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler vererek, üniversitemizi daha yakından tanımalarına yardımcı oldular. Atılım Üniversitesi standını ziyaret eden konuklara, üniversite hakkında tanıtıcı materyaller de verildi.

Etkinlik süresi içerisinde YGS kampında bulunan Isparta Final Dergisi Dershaneleri öğrencilerine de Uzman Sedat Karaçayır, Atılım Üniversitesi hakkında kısa bir sunum yaparak, öğrencilere üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında detaylı bilgiler verdi.