Sosyal Bilimler Araştırma ve Eğitim Laboratuvarı (SAEL) Açıldı
16.01.2013

Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırma ve Eğitim Laboratuvarı 16 Ocak 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen bir kokteyl ile İşletme Fakültesi -1.katta açıldı. Açılışa Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan, akademik personel ve idari personel katıldı. Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, önemli bir merkezin hayata geçtiğini vurgulayarak, bu tür çalışmaların ilerleyen yıllarda da devam edeceğini belirtip, daha sonra kurdeleyi keserek merkezin açılışını gerçekleştirdi.

SAEL HAKKINDA

SAEL sosyal bilimler alanında araştırma yapmak isteyen kişilere (akademisyen, öğrenci, özel sektör ve kamu kurumu çalışanları) eğitim desteği vermektedir. Katılımcılar, yaygın kullanımı olan bilgisayar programları ile modern araştırma yöntemlerini uygulamalı olarak öğrenecektir. Laboratuvarımız modern bilgisayar altyapısına sahip olup Stata,Eviews ve SPSS gibi paket programların güncel versiyonları ile donatılmıştır. Ayrıntılı bilgiler için www.sael.atilim.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.