Ankara Barosu ve Üniversiteler Arasındaki İletişim Mezunumuz Tarafından Yönlendirilecek
07.01.2013

Ankara Barosu Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 05 Aralık 2012 tarihinde Başkanlığını Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Özgün Şimşek’in gerçekleştirdiği Seçimli Genel Kurul sonucuna göre “Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanlığına” Hukuk Fakültesi 2012 Mezunumuz Stajyer Avukat Görkem Alyanak getirilmiştir.

Kurulda deneyimli avukatlarla ile birlikte çalışan stajyer avukatlardan biri olan Görkem Alyanak staj döneminin üçüncü ayında yer almasına karşın bu göreve getirilmesinin kendisini onurlandırdığını belirtti. Lisans eğitimi sırasında katıldığı sosyal etkinliklerde kazandığı deneyim ve Üniversitemizde verilen eğitimin sağladığı güvenin bu sorumluluğu taşımasını kolaylaştıracağını ifade etti.