Jale Tezer Lisesi Öğrencileri İle Atölye Çalışmaları
03.01.2013

27 Aralık 2012 Perşembe günü Jale Tezer Lisesi öğrencileri Mimarlık, İnşaat Mühendisliği ve Hukuk Fakültesi tarafından verilen atölye çalışmasına katıldılar.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, bölümlerin eğitim anlayışı, uygulama ve çalışma alanları konusunda bilgi sahibi oldular.

Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel ve Müdür Yardımcısı Ayla Akkan tarafından Atılım Üniversitesi hakkında genel tanıtım yapılarak Üniversitemizin öğrencilerine sunduğu fırsatlar ve akademik yaşantı konusunda bilgi aktarıldı.

Sunumun tamamlanması ve öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından öğrencilere Üniversitemizi tanıtıcı materyaller verildi.