Zeynep Salih Alp Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
26.12.2012

21 Aralık 2012 Cuma günü Zeynep Salih Alp Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret ederek, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde Grafik Tasarımı ve Moda ve Tekstil Tasarımı bölümlerinde atölye çalışmalarına katıldılar. Her iki bölüm hakkında da detaylı bilgiler alan öğrencilere, özel yetenek sınavı hakkında da bilgiler verildi. Atölye çalışmalarının ardından İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda öğrencilere, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır tarafından Atılım Üniversitesi hakkında genel bilgilendirme sunumu yapılarak öğrenciler bilgilendirildi.