Alparslan Anadolu Lisesi Öğrencileri İle Atölye Çalışmaları
26.12.2012

24 Aralık 2012 Pazartesi günü Alparslan Anadolu Lisesi öğrencileri İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim Tercümanlık Bölümleri tarafından verilen atölye çalışmasına katıldılar.

Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde bulunan dil bölümleri hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, bölümlerin eğitim anlayışı, uygulama ve çalışma alanları konusunda bilgi sahibi oldular.

Atölye çalışmasının ardından öğrencilere İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Uzmanı Meral Şahin tarafından Atılım Üniversitesi hakkında genel tanıtım yapılarak Üniversitemizin öğrencilerine sunduğu fırsatlar ve akademik yaşantı konusunda bilgi aktarıldı.

Sunumun tamamlanması ve öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından öğrencilere Üniversitemizi hatırlatıcı materyaller verildi.